Kavárna pro Radost pokračuje i přes prázdniny!

28.06.2019 - Kavárna pro Radost, kterou v květnu a červnu provozovali klienti sociálně terapeutické dílny Charity Opava Radost, se neloučí! Pro velký úspěch u klientů a jejich rodičů i návštěvníků a vedení OC Silesia se zde budete moci potkávat s milou obsluhou nadšených číšníků s mentálním znevýhodněním či duševním onemocněním také v červenci a srpnu.

Kavárna pro Radost a především její nadšení číšníci si záhy po otevření získala srdce mnoha Opavanů. O zajímavé návštěvy zde nebyla nouze, na kávě si pochutnali opavští basketbalisté s trenérem Petrem Czudkem, herci Slezského divadla nebo organizační výbor festivalu Hradecký slunovrat. A díky dalším třem měsícům, které mají klienti Radosti v kavárně před sebou, se ještě určitě máme na co těšit.

Návštěvníci také jistě uvítají prodloužení otevírací doby. Od července zde bude otevřeno od 8 až do 18 hodin. Tak neváhejte! Čekají na Vás nejen kávy a nápoje všeho druhu, připravované s nevídanou pozorností, ale také různé sladkosti. To vše doplněno o dětský koutek a příjemné prostředí OC Silesia. Kavárna pro Radost Vás zve!

Kavárnu pro Radost podporuje Konto Bariéry. Děkujeme!

Soubory ke stažení

Kavarna_pro_radost_PLAKAT_2.pdf Kavarna_pro_radost_PLAKAT_2.pdf 935 kB

Děkujeme partnerům