Jdeme na fotbal! SFC Opava nám věnoval lístky jako dík za práci v koronakrizi

25.03.2022 - Šedesát zaměstnanců Charity Opava se dnes vpodvečer vypraví na stadion v Městských sadech v Opavě fandit fotbalistům SFC Opava v zápase s pražskou Duklou. Volné vstupenky pro ně předal řediteli Charity Opava Janu Hanušovi šéf marketingu opavských fotbalistů Filip Labuda jako poděkování za jejich práci v době koronakrize.

Po dlouhé době všemožných epidemických opatřeních dnes může SFC Opava konečně naplnit plnou kapacitu stadionu. Domácí utkání s pražskou Duklou se proto opavští fotbalisté rozhodli věnovat všem, kteří koronavirové pandemii čelili v první linii a věnovali jim volné vstupenky.

„Jedná se o symbolické gesto, jak poděkovat těm, kteří se podíleli o naší péči,“ uvádí SFC ve svém prohlášení. Pozvání je určeno pro lékaře, zdravotníky, policisty, hasiče, ale také řidiče městské hromadné dopravy, vojáky, učitele, prodavače, či pracovníky sociálních služeb. „Prostě všechny, kteří se během pandemie postavili v rámci našeho okresu do první linie a svou dennodenní prací a úsilím pomohli těžké dny zvládnout,“ vysvětlují fotbalisté. „Opavo, pojďme všem těmto nenápadným hrdinům zatleskat a společně s nimi vytvořit výbornou diváckou kulisu, kterou v Opavě tak nádherně umíme,“ dodávají k pozvání.

Děkujeme a DO TOHO!

Děkujeme partnerům