Fotbalisté postiženým dětem

12.06.2009 - OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ (OFS) OPAVA pořádá již osmý ročník fotbalového odpoledne, jehož výtěžek je určen Dennímu stacionáři pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mraveneček. Jste srdečně zváni na fotbalová utkání profesionálů, benjamínků, program pro děti i pro dospělé.
OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ (OFS) OPAVA pořádá již osmý ročník fotbalového odpoledne, jehož výtěžek je určen Dennímu stacionáři pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mraveneček. Jste srdečně zváni na fotbalová utkání profesionálů, benjamínků, program pro děti i pro dospělé.


Letošní ročník charitativní akce „Pomozte postiženým dětem“ se uskuteční v sobotu 20. června na fotbalovém hřišti v Kravařích u Opavy. Fotbalové zápasy od 13.30 odehrají mužstva O2, Ostroje, Hanácké Kyselky, OFS Opava, Závažné Poruby a Starostů Opavska. Hlavní utkání proběhne od 17:00 hodin mezi družstvy Sportovní osobnosti Opavska – rozhodčí 1. a 2. Gambrinus ligy. Společenský večer a předání výtěžku z akce se bude konat od 19.30 v Buly centru Kravaře.

„Na celou akci je dobrovolné vstupné. Děti si budou moci zdarma užít atrakcí i osvěžujících drobností jako jsou nanuky nebo bonbony,“ doplňuje informace jeden z organizátorů Andreas Drastík. Děti se mohou vydovádět na dětském kolotoči, skákacím hradu, k vidění bude módní přehlídka, mažoretky i létající balón. Vyzkoušet si mohou malí i větší odvážlivci minibiky, paintball a jízdu na poníkovi. Těšíme se na setkání se všemi příznivci!

Děkujeme partnerům