„Dobré řešení“ pro Vlaštovičky

20.11.2013 - Originální výrobky klientů Domu sv. Cyrila a Metoděje a Chráněné dílně Vlaštovičky si mohou zájemci koupit téměř víkend v „Prostoru pro dobrá řešení“ obchodního centra BREDA. Originální a jedinečné vánoční dárky potěší hned dvakrát, protože jejich koupí podpoříte handicapované osoby převážně se zrakovým a duševním onemocněním.

Originální výrobky klientů Domu sv. Cyrila a Metoděje a Chráněné dílně Vlaštovičky si mohou zájemci koupit téměř víkend v „Prostoru pro dobrá řešení“ obchodního centra BREDA. Originální a jedinečné vánoční dárky potěší hned dvakrát, protože jejich koupí podpoříte handicapované osoby převážně se zrakovým a duševním onemocněním.

A určitě si bude z čeho vybrat – v sortimentu chráněné díly, která je jedním ze středisek Charity Opava, najdete aranžované velké vázy, ručně vyráběnou keramiku a ručně tkané koberce, polštáře, tašky i pletená ponča. V dílnách ale také šijí ubrusy, povlečení, dekorace i pracovní oděvy. Toto vše umí zdejší zaměstnanci vyrobit také na zakázku, důkazem jsou oblíbené hrníčky s logem firmy, PF a další originální výrobky podle přání zákazníka.

„Prostor pro dobrá řešení“ je prodejnou, kterou obchodní centrum BREDA nabízí k prezentaci a prodeji různým občanským sdružením a neziskovým organizacím. Charitu Opava oslovil Andrej Vyoral, koordinátor tohoto prostoru, v němž si díky této skvělé nabídce mohou občané Opavska rozšířit paletu vánočních dárků a zároveň podpořit dobrou věc.

Prodejní časy dílen z Vlaštoviček jsou v „Prostoru pro dobrá řešení“ v listopadu každý pátek od 13 do 17 hodin a sobotu od 13 do 20 hodin, v prosinci pak opět každý pátek od 13 do 17 hodin, v sobotu se ovšem mění čas od 9 do 14 hodin.

Veškeré výrobky klientů Domu sv. Cyrila a Metoděje a Chráněných dílen Vlaštovičky lze kromě „Prostoru pro dobrá řešení“ v obchodním centru BREDA zakoupit také v Ternu v Jaktaři, na našem e-shopu http://eshop.charitaopava.cz nebo přímo v chráněné dílně ve Vlaštovičkách.

Děkujeme partnerům