Dílny ve Vlaštovičkách nabízejí na Velikonoce spoustu novinek

20.03.2017 - Jemné pastelové tóny, puntík a modrotisk budou letos vévodit velikonočním výrobkům Chráněné dílny Vlaštovičky. S prvními březnovými dny se výrobky objeví v charitním obchůdku v Obchodním centru Breda & Weinstein a dárkovém obchůdku v supermarketu Terno.

Jemné pastelové tóny, puntík a modrotisk budou letos vévodit velikonočním výrobkům Chráněné dílny Vlaštovičky, které jsou k dostání v charitním obchůdku v Obchodním centru Breda & Weinstein a dárkovém obchůdku v supermarketu Terno. Zákazníci zde mohou najít spousty novinek, a to jak z keramické, tak textilní dílny.

K dostání jsou dekorační keramické slepice ve světle zelené, žluté, růžové či bílé barvě v ceně od 165 korun, keramické ovce beránci, velikonoční 3D vejce či skořepiny na osení od 80 korun. Další z novinek je svícen ve tvaru tulipánu v ceně od 200 korun, který bude možno zakoupit ve třech velikostech.

S keramickým zbožím barevně korespondují šité výrobky. Textilní dílna svůj sortiment nově obohatila o vyšívané receptáře, pytlíky s velikonoční výšivkou nebo podložky pod hrnky. Chybět nebudou ani dekorační slepice, kohouti, prostě vše, co k Velikonocím patří.

Všechny tyto výrobky najdete také na našem e-shopu www.jv-art.cz. „V případě internetové objednávky bychom chtěli zákazníky upozornit na čtyřtýdenní objednací lhůtu, především u keramiky. Důvodem jsou technologické postupy, které nám bohužel neumožňují výrobní proces uspíšit. Proto prosím s objednávkami neotálejte,“ doplňuje Martina Němcová z Chráněné dílny ve Vlaštovičkách.

Děkujeme partnerům