Člověče, nezlob se!

31.03.2009 - Tak by mohlo znít jarní heslo některých středisek Charity Opava. Klienti Radosti – sociálně terapeutické dílny a Denního stacionáře pro seniory přivítali jaro po svém. 27. března uspořádali „Jarní turnaj v Člověče, nezlob se!“.
Tak by mohlo znít jarní heslo některých středisek Charity Opava. Klienti Radosti – sociálně terapeutické dílny a Denního stacionáře pro seniory přivítali jaro po svém. 27. března uspořádali „Jarní turnaj v Člověče, nezlob se!“.



„K turnaji jsme vyzvali klienty seniory ze stacionáře, kde se turnaj také odehrával. Vládla příjemná, přátelská atmosféra a platilo heslo: „Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se!“,“ líčí atmosféru společného setkání vedoucí Radosti Lucie Bedrichová, Dis. Každý z účastníků dostal sladkou odměnu v podobě medových perníčků, kterou upekli klienti sociálně terapeutické dílny, a diplom jako vzpomínku na jedno příjemné dopoledne. Jsme přsvědčeni, že tento den byl příjemným zpestřením nejen pro klienty, ale také pro zaměstnance a je dobře, že funguje mezistředisková soudržnost! Budeme se těšit na příští společnou akci.

Děkujeme partnerům