Chráněné dílny sv. Josefa v Ústí nad Orlicí

23.11.2011 - Chráněné dílny sv. Josefa vystavovaly a prodávaly své výrobky v Ústí nad Orlicí...
V listopadu představily charitní Chráněné dílny sv. Josefa své výrobky na předvánoční prodejní výstavě v Ústí nad Orlicí. Pro rodiče, děti a tamní širokou veřejnost ji přímo v objektu školy uspořádalo Spediálně pedagogické centrum Kamínek při Speciální základní škole a mateřské škole v Ústí nad Orlicí.
 

Jak uvedl marketingový pracovník chráněných dílen Pavel Šefránek, s organizátorkami Monikou Vackovou a Ladou Štantejskou ze zmíněného speciálně pedagogického centra, se potkali na letošním zdravotním veletrhu Non Handicap v Praze. „Obě paní navštívily naši expozici, zboží se jim moc líbilo a tak nám hned nabídly, abychom přijeli do Ústí nad Orlicí před Vánocemi. Chtěli jsme jim vyhovět, ale nebylo to jednoduché rozhodnutí, protože se nedalo odhadnout, zda se nám takový výjezd vůbec vyplatí. Nakonec vše dobře dopadlo a prodej jsme uspořádali pod hlavičkou Nadace OKD,“ dodal Šefránek. On i jeho kolega Tomáš Rychlý nelitovali. Za jediný den utržili 20 tisíc korun.
 
Pavel Šefránek rovněž neopomenul vyzdvihnout fakt, že organizátorky Monika Vacková, Lada Štantejská, Lenka Motlová a Eva Adamcová, které v Kamínku působí jako sociální pracovnice, vytvořily skvělou atmosféru. „ Kromě toho nám po příjezdu pomáhaly rozbalovat zboží, a když jsme odjížděli, tak nám zase pomáhaly balit. Spolu s nimi i jejich manželé a děti. Toho si velmi vážíme, odjížděli jsme nejen s pěknou tržbou, ale i pocitem, že jsme se poznali s dobrými a příjemnými lidmi. A to je také důležité.“

 

Děkujeme partnerům