Chráněné dílny sv. Josefa na veletrhu Senior Praha

19.09.2011 - Hvězdy známé z televizní obrazovky navštívily expozici Charity Opava na veletrhu pro péči a život seniorů - Senior Praha...
Dva dny v blízkosti hvězd, známých především z televizní obrazovky, prožili zaměstnanci Chráněných dílen sv. Josefa – Pavel Šefránek, Ilona Michalčíková, Tomáš Rychlý a Markéta Klásková během veletrhu Senior Praha, který se uskutečnil počátkem září.
 
Chráněné dílny sv. Josefa se tohoto veletrhu zúčastnily vůbec poprvé. „Kontakt jsme navázali už na jaře, kdy nás na jedné renomované akci, kde jsme měli svou expozici, navštívili jeho pořadatelé. Naše výrobky se jim moc líbily a tak nás pozvali na svůj veletrh,“ uvedl marketingový pracovník Pavel Šefránek.
 
V prostorách holešovického výstaviště probíhaly po celou dobu odborné semináře určené jak seniorům samotným, tak organizacím, které se jim věnují. Nonstop, doslova před očima našich prodejců, zde běžel zábavný program, v němž vystupovaly známé tváře jako Eduard Hrubeš, Přemek Podlaha, Květa Fialová, Dana Zátopková, Saskia Burešová, Marie Tomsová či Alexandr Hemala. Většina z nich navštívila také stánek opavské Charity. O tom, zda si také něco koupili si můžete přečíst v říjnovém Domovníku.
 
 

Děkujeme partnerům