Chcete prožít tréning s borci BK Opava a udělat si s nimi selfie? Podpořte klienty Radosti!

27.05.2021 - Jako lvi bojovali v pondělí 24. května basketbalisté BK Opava ve finálovém zápase s celkem Nymburku. Zlato sice proti silnému soupeři nevybojovali, ale odešli stříbrní a se ctí. V publiku fandili také klienti sociálně terapeutické dílny Charity Opava Radost. Opavští basketbalisté jsou totiž už několik let partneři Radosti. A aktuálně se spolu s trenérem Petrem „Čoudou“ Čudkem zapojili do charitativní akce, která si klade za cíl vybrat klientům Radosti peníze na přestavbu elektrotříkolky na pojízdnou kavárnu. Několik cen, které opavští basketbalisté poskytli jako odměny pro dárce, je stále k dispozici, neváhejte!

Do akce na pořízení pojízdné kavárničky, díky které by mohli klienti Radosti navštěvovat v roli číšníků různé akce na Opavsku, přispěli opavští basketbalisti hned dvěma odměnami. Za pouhých 250 korun si na www.donio.cz/nakafesradosti můžete pořídit neopakovatelný zážitek, když Vás v příští sezóně pozvou na jeden ze svých zápasů a usadí na čestném místě i s občerstvením. A za příspěvek 400 korun budete dokonce moci navštívit tréning opavských basketbalistů a na jeho závěr si s nimi podít společné selfie.

Některé z těchto odměn jsou již prodány, ale pár jich ještě zbývá! „Neváhejte,“ vzkazují organizátoři, čekají Vás skvělé zážitky a ještě prospějete dobré věci!“

 

Soubory ke stažení

Kava_pro_Radost_BK_Opava.pdf Kava_pro_Radost_BK_Opava.pdf 2062 kB

Děkujeme partnerům