Charita Opava v podnikatelské ročence REGIONU OPAVSKO "PATRIOTI"

25.07.2016 - Velký prostor dostala Charita Opava k prezentaci v prestižní podnikatelské ročence, kterou vydává pod názvem PATRIOTI týdeník REGION OPAVSKO. Charita Opava se zde představuje především jakožto zaměstnavatel zdravotně znevýhodněných občanů na Opavsku a také partner podnikatelských subjektů v tzv. „náhradním plnění“.

Velký prostor dostala Charita Opava k prezentaci v prestižní podnikatelské ročence, kterou vydává pod názvem PATRIOTI týdeník REGION OPAVSKO. Charita Opava se zde představuje především jakožto zaměstnavatel zdravotně znevýhodněných občanů na Opavsku a také partner podnikatelských subjektů v tzv. „náhradním plnění“.

Kromě dvou stran prezentace o Charitě Opava píše také vydavatel týdeníku REGION OPAVSKA Zdenek Jeník v editorialu přílohy. „Našeho zásadního partnera jsme si zvolili již bezmála před 10 lety. Tehdy jsme se rozhodli pro Charitu Opava a byla to láska na první pohled, která trvá dodnes. Vloni jsem měl tu čest stát na podiu před zaplněným hledištěm Slezského divadla a jako strategický mediální partner oceněné nejlepší neziskovky v České republice - ano, Charity Opava - jsem si užíval kousek z jejich zasloužené slávy. Stál jsem tam vedle šikovných a obětavých lidí, kteří dokáží dělat charitu moderně, efektivně, adresně a hlavně tady pro nás. Přál bych všem zažít ten skvělý pocit, že jsem něčemu potřebnému pomohl.“

Materiály Charity Opava si můžete prohlédnout v přílohách na této straně.

Děkujeme partnerům