Charita Opava v Českém rozhlasu

26.08.2013 - Hned dvakrát se v srpnu prezentovala Charita Opava ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava. Nejprve to bylo 8. srpna v pořadu Křížem krajem, který se celý natáčel v Mravenečku. Kromě vedoucí Jany Konopkové učinkovali také rozhodčí Andreas Drastík či místopředseda Okresního fotbalového svazu Opava Pavel Novotný. Pořad byl totiž díkem za jejich angažování v akci Pomozte postižených dětem. Poslechnout si ho můžete i ze záznamu zde: http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2942116 . Hoštickým Chráněným technickým dílnám se věnoval v pondělí 26. srpna v živém vstupu v pořadu Dobré ráno předseda Rady Charity Opava Ivo Mludek. Řeč byla o novém lisu na plastové odpady, která nám umožní vytvořit nová pracovní místa pro handicapované. V pořadu zaznělo také poděkování Moravskoslezskému kraji, Úřadu práce a Nadaci OKD, díky jejichž přispění byl lis zakoupen.

 Charita Opava v Českém rozhlasu

Hned dvakrát se v srpnu prezentovala Charita Opava ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava.
Nejprve to bylo 8. srpna v pořadu Křížem krajem, který se celý natáčel v Mravenečku. Kromě vedoucí Jany Konopkové učinkovali také rozhodčí Andreas Drastík či místopředseda Okresního fotbalového svazu Opava Pavel Novotný. Pořad byl totiž díkem za jejich angažování v akci Pomozte postižených dětem. Poslechnout si ho můžete i ze záznamu zde:  http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2942116 .
 
Hoštickým Chráněným technickým dílnám se věnoval v pondělí 26. srpna v živém vstupu v pořadu Dobré ráno  předseda Rady Charity Opava Ivo Mludek. Řeč byla o novém lisu na plastové odpady, která nám umožní vytvořit nová pracovní místa pro handicapované. V pořadu zaznělo také poděkování Moravskoslezskému kraji, Úřadu práce a Nadaci OKD, díky jejichž přispění byl lis zakoupen.

 

Děkujeme partnerům