Charita nabízí bydlení seniorům

03.10.2013 - Bydlení pro seniory nabízí ve svém zrekonstruovaném domě s výtahem na Kylešovské ulici č. 4 Charita Opava. Seniorům je v tomto domě nabízena pečovatelská služba a přes týden také pobyt ve zdejším stacionáři, který je jen o patro níž.

Bydlení pro seniory nabízí ve svém zrekonstruovaném domě s výtahem na Kylešovské ulici č. 4 Charita Opava. Seniorům je v tomto domě nabízena pečovatelská služba a přes týden také pobyt ve zdejším stacionáři, který je jen o patro níž.

Pro zájemce jsou k dispozici samostatné pokoje o velikosti 20 m2, každé dva pokoje pak mají společnou koupelnu a toalety. K dispozici je také velká kuchyň a společenská místnost. Velkou výhodou je skutečnost, že pro seniory je po celý týden od 7 do 19 hodin zajištěna pečovatelská služba, která jim podle potřeby zajistí nutné pochůzky a nákupy, pomůže s koupelí, donese jídlo či uklidí. Od pondělí do pátku se pak pracovnice Charity Opava v případě jejich zájmu budou nájemníkům věnovat v denním stacionáři pro seniory, který je k dispozici ve stejném domě o patro níže. Nudit se zde určitě nebudou – připraveny jsou pro ně různé aktivizační programy, jako například muzikoterapie, canisterapie, ergoterapie či pravidelná společenská setkávání. Samozřejmostí je podávání obědů, ale také kupříkladu sociální poradenství charitních odborníků Nájem včetně energií a úklidů společenských prostor přijde na pouhé 4 tisíce korun měsíčně. Zájemci se mohou hlásit u p. Petry Thiemlové na telefonech 553 764 084 nebo 607 985 622.

Děkujeme partnerům