Bez klobouku ani ránu

21.07.2010 - Chráněné dílny sv. Josefa přicházejí s mimořádnou nabídkou dámských, pánských a dětských slaměných klobouků. Přijďte si vybrat, čím dříve, tím lépe...
V letních parnech si lze jen těžce představit, že by člověk nápor slunečních paprsků vydržel bez pokrývky hlavy. Letos jsou opět v módě slamáky. Jako na zavolanou přicházejí nyní s mimořádnou nabídkou dámských, pánských a dětských slaměných klobouků Chráněné dílny sv. Josefa.
 
Nabídka je o to lákavější, že když si zde vyberete slamáček, můžete získat naprosto originální model, který nebude mít nikdo jiný. Svůj klobouček si totiž můžete nechat nazdobit mašlemi, pentlemi, květinami nebo jinou ozdobou. Záleží jen na vaší fantazii.
 
Ceny jsou naprosto bezkonkurenční. Jeden klobouk bez zdobení stojí 55,- Kč a klobouk s ozdobou, ať je jakákoli, vás přijde na 95,- Kč. Výběr je zatím široký, jak do velikostí, tak do tvarů. Některé jsou již ozdobené, jiné čekají na to, až si je koupíte a necháte vyšperkovat švadlenkami šicí dílny.
 
Využijte této jedinečné nabídky. Chcete-li být in a přitom mít hlavu ve stínu, zavítejte do našich Chráněných dílen sv. Josefa, které se nacházejí v objektu Charity Opava, na ulici Přemyslovců 26. Přivítáme vás kterýkoli pracovní den od 8.00 do 14.00 hodin. Kdo dřív přijde, ten si lépe vybere!
 

Děkujeme partnerům