Basketbalisté z RADOSTI v televizi, novinách i rozhlase

09.03.2018 - Stejně jako loni, i letos přitáhl zápas Basketbalového klubu Opava s klienty Sociálně terapeutické dílny RADOST velkou pozornost médií.

Stejně jako loni, i letos přitáhl zápas Basketbalového klubu Opava s klienty Sociálně terapeutické dílny RADOST velkou pozornost médií.

Z klientů RADOSTI jsou opět velké hvězdy. Podívejte se na některé z článků, které vyšly v místních médiích, nebo shlédněte reportáž TV POLAR, najdete ji na tomto odkazu v čase 5.20 minut: 

https://polar.cz/porady/opavsky-expres/opavsky-expres-28-02-2018-16-42

A pozornost médií tím nekončí – RADOST také obdržela pozvání do živého vysílání TV NOE, o jehož termínu budeme včas informovat.

Poslechnout si můžete také rozhlasovou reportáž o spolupráci RADOSTI s opavskými basketbalisty, natočil ji Martin Knitl a odvysílal Český rozhlas. Uvedena byla následujícím vstupem moderátora:

„Hráči prvoligového basketbalového klubu BK Opava zažili hodně neobvyklý trénink. Na hřišti měli totiž na starosti klienty tamní Charity. Obě organizace spolupracují už delší dobu a teď přišla na řadu skutečná hra a práce s balónem. Byli jsme u toho, jak se všichni na tento den těšili a jakou měli radost z každého vstřeleného koše…“

Děkujeme partnerům