Bartošová zpívá pro akci Cihla

06.06.2007 - Další ze známých osobností, kteří podpoří svým vystoupením Akci cihla bude populární zpěvačka Iveta Bartošová. Ta podporuje několik dobročinných akcí a jednou z nich je v letošním roce i Akce cihla, která proběhne v Opavě ve dnech 11. – 15. června na Horním náměstí a hypermarketu Globus.
Další ze známých osobností, kteří podpoří svým vystoupením Akci cihla bude populární zpěvačka Iveta Bartošová. Ta podporuje několik dobročinných akcí a jednou z nich je v letošním roce i Akce cihla, která proběhne v Opavě ve dnech 11. – 15. června na Horním náměstí a hypermarketu Globus.

Doprovodný program, ve kterém vystoupí Iveta Bartošová, opavská skupina Psychonaut, ostravské Kuličky štěstí a mnoho dalších, proběhne ve dnech 12. a 13. června na Horním náměstí. Doprovodný program moderuje Aleš Juchelka. Po celou dobu programu bude možnost si zakoupit benefiční cihlu, kterou dostanete za 100 Kč. Budou připraveny barvy, kterými budete moci pomalovat cihlu, podepsat se nebo napsat svůj vzkaz. Koupenou cihlu si můžete odnést nebo ji vložit do stavby věže, která bude vznikat v průběhu celé akce.

Tato celonárodní sbírka je organizována již osmým rokem. V Opavě Akci cihla organizuje Charita Opava druhým rokem. Výtěžek Akce cihla podpoří provoz rehabilitačních dílen a bude použit na pořízení prvního bytu chráněného bydlení pro mentálně postižené klienty, kteří navštěvují tyto dílny.

Doprovodný program Akce cihla na Horní nám. v Opavě
12. 6. 2007
14:00 CHA CHA Divadlo, Pěvecký sbor Slunečnice, Školní country kapela Slavkov
16:00 Bubenický orchestr BORIS
17:00 Koncert skupiny PSYCHONAUT

13. 6. 2007
14:00 CHA CHA Divadlo, Chlapecký pěvecký sbor Stěbořice, Akordeonový orchestr ZUŠ
16:00 Iveta Bartošová
17:00 Koncert skupiny Kuličky štěstí

Program moderuje Aleš Juchelka

Marek Chovanec

Děkujeme partnerům