Ať žije Čouda! Trenér opavských basketbalistů přišel oslavit své kulatiny do Radosti

19.11.2021 - V sociálně terapeutické dílně Radost teklo v pátek 19. listopadu šampaňské proudem. Za svými oddanými fanoušky z řad klientů dorazil trenér BK Opava Petr Czudek, aby jim poděkoval za videopřání, které mu poslali před necelými třemi týdny přesně v den jeho abrahámovin.

„To přání mě opravdu moc potěšilo, a tak jsem si říkal, že hned jak to půjde, musím narozeniny oslavit i s Vámi,“ pozdravil Petr klienty, pro které donesl hned několik dárků. Zanedlouho už v jídelně bouchalo na jeho počest nealkoholické šampaňské a všichni si pochutnávali na skvělém cukroví, které napekla maminka Petra Czudka. Tím to ale neskončilo.

Jídelna Radosti se vzápětí zbarvila do žluta. Každý z klientů totiž dostal zbrusu nové tričko v barvách opavského basketbalu a s novým logem BK Opava. Oslavy korunovala společná fotografie a slib Petra Czudka, že příští rok na jaře do Radosti dorazí s celým mužstvem, aby si i jeho tým mohl prohlédnout nové prostory Radosti. No a samozřejmě také uspořádá pro klienty další trénink u sebe v hale. Tak tedy děkujeme a ještě jednou blahopřejeme. Ať žije Čouda!