Akce Cihla s Monikou Ždkovou již za týden

27.05.2009 - Již čtvrtý ročník benefiční akce zaměřené na pomoc mentálně postiženým osobám se v květnu rozběhl v Opavě. Zakoupením jedné cihly můžete letos opět přispět na dobrou věc - dovybavení chráněných bytů a na usnadnění práce mentálně postiženým. Veřejností oblíbená akce se ani letos neobejde bez známých osobností, které ji přijdou podpořit. Celebritou letošní Akce Cihla a její patronkou v Opavě je Miss České republiky 1995 a Miss Europe 1995 Monika Žídková.

Na opavském Horním náměstí můžete od středy 3. do čtvrtku 4. června od 9 do 17 hodin opět navštívit stánek Charity Opava. Postavte věž z cihel, napište pěkné vzkazy a setkejte se známými osobnostmi.

Ve středu 3. června dopoledne se můžete těšit na tanečnici Afru (Mgr. Eva Grambalová Bezdíčková). Finalistka MISS ORIENT 2007 a provozovatelka tanečně–relaxačního studia přijde podpořit prodej a můžete si s ní popovídat nejen o orientálním tanci.

Kravařská rodačka a úspěšná maminka dvou dětí Monika Žídková přijde za vámi na náměstí ve čtvrtek 4. června dopoledne. Jsme velmi rádi, že i ve svém nabitém programu našla chvíli k podpoře mentálně postižených osob. Přijďte také! Přát nám snad bude i počasí, sluníčko občas vykoukne a ohřeje vzduch na příjemných 20 stupňů.