Wellness centrum

Bolí Vás záda? Zkuste naši masáž!

Pro většinu z nás se ztuhlost kloubů a bolest ve svalech staly běžnou záležitostí, na kterou jsme si zvykli.

Všem, kteří chtějí tyto potíže zmírnit nebo zcela odstranit, nabízejí naši nevidomí a slabozrací maséři s odbornou kvalifikací zdravotnických pracovníků svou pomoc. Jejich zrakový handicap jim umožňuje citlivě rozpoznat problémová místa a stanovit tak účinnou terapii.

Wellness centrum Charity Opava nabízí rehabilitační a regenerační služby, které:

• uvolní stres a napětí
  • poskytují možnost utišovat a odstraňovat bolest
  • umožní zapomenout na Vaše starosti
  • udržují a zlepšují fyzickou a psychickou kondici
  • přispějí k zotavení člověka ...

Wellness centrum splňuje podmínky pro náhradní plnění dle § 81 Zákona o zaměstnanosti č. 435/2004 Sb.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Nadace OKD z programu Pro zdraví podpořila v roce 2011 a 2012 v rámci projektu POHANKA, SUCHÁ UHLIČITÁ KOUPEL, PRODEJNÍ AKCE = ROZVOJ CHRÁNĚNÉHO ZAMĚSTNÁVÁNÍ zavedení nových procedur - suché uhličité koupele a přístrojových lymfatických masáží.

Základní informace

Chráněné pracoviště pod názvem „Středisko masážních služeb“ vzniklo v lednu 1999 jako první svého druhu v České republice. Cílem bylo nabídnout zaměstnání kvalifikovaným těžce zrakově handicapovaným masérům, široké veřejnosti pak poskytovat vysoce kvalitní a cenově dostupné rehabilitační služby. Během let se středisko postupně rozšiřovalo a rozvíjelo, přibyla řada nových procedur a bylo otevřeno detašované pracoviště v centru Opavy na Kylešovské ul. Od listopadu 2006 jsou obě pracoviště provozována pod novým názvem Wellness centrum.

Za dobu své existence využilo služby střediska tisíce spokojených klientů. Wellness centrum Charity Opava patří mezi největší poskytovatele masérských služeb a to nejen v opavském regionu.

Preferujeme vysokou profesionální kvalitu, individuální přístup ke všem klientům, domácí prostředí a to vše za velmi příznivé ceny.

Našim hlavním krédem je spokojený klient, jemuž je poskytnuta odborná rehabilitační procedura.

Nabídka služeb

Pro většinu laické veřejnosti je značně obtížné orientovat se v rozmanité nabídce regeneračních a rehabilitačních služeb, které dnešní trh nabízí. Řada terapií je často módní záležitostí, procedury jsou postaveny spíše na komerční bázi, které sice nijak neublíží, ale také významně nepomohou.

Tým našich masérů si tyto nepříjemné aspekty plně uvědomuje. Stále usiluje o vlastní sebevzdělávání a tím se snaží přinášet zajímavé a velmi terapeuticky účinné procedury.

V současné době nabízíme tyto námi vyzkoušené a osvědčené procedury:

1. klasická zdravotní masáž
  2. regenerační konopná masáž
  3. manuální lymfatická masáž
  4. přístrojová lymfatická masáž
  5. Dornova metoda
  6. Breussova masáž
  7. segmentová reflexní masáž
  8. reflexní masáž plosky nohy
  9. baňkování
  10. masáž lávovými kameny
  11. medová masáž
  12. perličková koupel s přísadami
  13. suchá uhličitá koupel
  14. rašelinový a bylinný zábal
  15. multifunkční sauna Vario (parní, suchá, aromaterapeutická)

Obecné kontraindikace

Masáž, koupel nebo saunu není vhodné absolvovat v těchto případech:

• máte-li nějakou nemoc v akutním stádiu (zánět, horečku, nachlazení, chřipku apod.)
  • v případě infekční epidemiologické nemoci
  • trpíte-li onemocněním kůže, ekzémem, lupénkou, růží (erysipel), bércovým vředem, křečovými žílami – masáž dolních končetin, záněty a nemocemi žil, plísněmi
  • během gravidity – masáž břicha
  • v případech, kdy rehabilitaci nedoporučí lékař

Časté dotazy

Musím se na masáž objednat?
Ano, na veškeré námi poskytované procedury je nezbytné předem se objednat.

Mohu si vybrat, kdo mě bude masírovat?
Přestože tuto možnost negarantujeme, snažíme se našim zákazníkům i v tomto vyjít vstříc a u objednávky jejich přání zohlednit.

Mohu u vás uplatnit poukázky, které jsem obdržel jako benefit u svého zaměstnavatele?
Ano, přijímáme poukázky Sodexo, Le Cheque Dejeuner a Edenred. Naše služby lze také hradit z prostředků FKSP , které svým zaměstnancům poskytují firmy a instituce.

Ceník

Ceník služeb Wellness centra (soubor pdf)

Všechny uvedené částky zahrnují DPH.

Pro ověření aktuální ceny a objednávky volejte 553 611 322 nebo 605 444 322.

Přijímáme poukázky Le Chèque Déjeuner, Sodexho Pass a Edenred.

Vždy přihlížíme k individuálním potřebám klienta.

K vybraným procedurám nabízíme dárkové poukazy a cenově zvýhodněné permanentky.
Do sauny je dětem vstup povolen pouze v doprovodu dospělé osoby. Děti do 6 let mají do sauny vstup zdarma.

Ke stažení

Ceník (pdf)

Leták Wellness centra (pdf)

Aktuality střediska