Wellness centrum

Vážení a milí zájemci o naše masérské služby,

s radostí Vám oznamujeme, že od začátku května máme opět otevřeno
v Jaktaři na Přemyslovců 26 a také v Opavě na Kylešovské 4.

Podmínky pro vstup osob do našeho wellness centra jsou aktuálně stanoveny takto:

a) osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo

b) osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC antigenní test na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem, nebo

c) osobě byl vystaven certifikát Ministerstva zdravotnictví ČR o provedeném očkování proti onemocnění covid-19, a od první aplikace očkovací látky uplynulo nejméně 21 dní, nebo

d) osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 nebo RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 180 dní.

Přijímáme objednávky. Těšíme se na Vás.

Bolí Vás záda? Zkuste naši masáž!

Pro většinu z nás se ztuhlost kloubů a bolest ve svalech staly běžnou záležitostí, na kterou jsme si zvykli.

Všem, kteří chtějí tyto potíže zmírnit nebo zcela odstranit, nabízejí naši nevidomí a slabozrací maséři s odbornou kvalifikací zdravotnických pracovníků svou pomoc. Jejich zrakový handicap jim umožňuje citlivě rozpoznat problémová místa a stanovit tak účinnou terapii.

Wellness centrum Charity Opava nabízí rehabilitační a regenerační služby, které:

• uvolní stres a napětí,
  • poskytují možnost utišovat a odstraňovat bolest,
  • umožní zapomenout na Vaše starosti,
  • udržují a zlepšují fyzickou a psychickou kondici,
  • přispějí k zotavení člověka ...

Wellness centrum splňuje podmínky pro náhradní plnění dle § 81 zákona č. 435/2004 Sb.,o zaměstnanosti.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Základní informace

Chráněné pracoviště pod názvem „Středisko masážních služeb“ vzniklo v lednu 1999 jako první svého druhu v České republice. Cílem bylo nabídnout zaměstnání kvalifikovaným těžce zrakově handicapovaným masérům, široké veřejnosti pak poskytovat vysoce kvalitní a cenově dostupné rehabilitační služby. Během let se středisko postupně rozšiřovalo a rozvíjelo, přibyla řada nových procedur a bylo otevřeno detašované pracoviště v centru Opavy na Kylešovské ulici. Od listopadu 2006 jsou obě pracoviště provozována pod novým názvem Wellness centrum.

Za dobu existence střediska využily jeho služeb tisíce spokojených klientů. Wellness centrum Charity Opava patří mezi největší poskytovatele masérských služeb a to nejen v opavském regionu.

Preferujeme vysokou profesionální kvalitu, individuální přístup ke všem klientům, domácí prostředí a to vše za velmi příznivé ceny.

Naším hlavním krédem je spokojený klient, jemuž je poskytnuta odborná rehabilitační procedura.

Nabídka služeb

Pro většinu laické veřejnosti je značně obtížné orientovat se v rozmanité nabídce regeneračních a rehabilitačních služeb, které dnešní trh nabízí. Řada terapií je často módní záležitostí, procedury jsou postaveny spíše na komerční bázi, které sice nijak neublíží, ale také významně nepomohou.

Tým našich masérů si tyto nepříjemné aspekty plně uvědomuje. Stále usiluje o vlastní sebevzdělávání a tím se snaží přinášet zajímavé a velmi terapeuticky účinné procedury.

V současné době nabízíme tyto námi vyzkoušené a osvědčené procedury:

1. klasická zdravotní masáž,
  2. regenerační konopná masáž,
  3. manuální lymfatická masáž,
  4. přístrojová lymfatická masáž,
  5. Dornova metoda,
  6. Breussova masáž,
  7. segmentová reflexní masáž,
  8. reflexní masáž plosky nohy,
  9. baňkování,
  10. masáž lávovými kameny,
  11. medová masáž,
  12. perličková koupel s přísadami,
  13. suchá uhličitá koupel,
  14. rašelinový a bylinný zábal,
  15. multifunkční sauna Vario (parní, suchá, aromaterapeutická).

Obecné kontraindikace

Masáž, koupel nebo saunu není vhodné absolvovat v těchto případech:

• máte-li nějakou nemoc v akutním stádiu (zánět, horečku, nachlazení, chřipku apod.);
  • v případě infekční epidemiologické nemoci;
  • trpíte-li onemocněním kůže, ekzémem, lupénkou, růží (erysipel), bércovým vředem, křečovými žílami – masáž dolních končetin, záněty a nemocemi žil, plísněmi;
  • během gravidity – masáž břicha;
  • v případech, kdy rehabilitaci nedoporučí lékař.

Časté dotazy

Musím se na masáž objednat?
Ano, na veškeré námi poskytované procedury je nezbytné předem se objednat.

Mohu si vybrat, kdo mě bude masírovat?
Přestože tuto možnost negarantujeme, snažíme se našim zákazníkům i v tomto vyjít vstříc a u objednávky jejich přání zohlednit.

Mohu u vás uplatnit poukázky, které jsem obdržel jako benefit u svého zaměstnavatele?
Ano, přijímáme poukázky Sodexo, Le Chèque Déjeuner a Edenred. Naše služby lze také hradit z prostředků FKSP , které svým zaměstnancům poskytují firmy a instituce.

Ceník

Ceník služeb Wellness centra (soubor pdf)

Pro ověření aktuální ceny a objednávky volejte 553 611 322 nebo 605 444 322.

Přijímáme poukázky Le Chèque Déjeuner, Sodexo Pass a Edenred.

Vždy přihlížíme k individuálním potřebám klienta.

K vybraným procedurám nabízíme dárkové poukazy a cenově zvýhodněné permanentky.
Do sauny je dětem vstup povolen pouze v doprovodu dospělé osoby. Děti do 6 let mají do sauny vstup zdarma.

Ke stažení

Ceník (pdf)

Leták Wellness centra (pdf)

Fotogalerie