Wellness nabízí produkty z Nutra-bona

02.12.2009 - V listopadu se v Charitě uskutečnila prezentační akce, která odstartovala nadějnou spolupráci střediska Wellness s firmou Nutra-Bona. Jak uvedl vedoucí Pavel Veverka, jde o českého výrobce uceleného programu výživových doplňků pro zdraví, krásu, energii a psychickou pohodu, které jsou patentovány českými vědci.

Na trhu působí již od roku 1975. „Jedná se o klinicky ověřené produkty, léčící nejrůznější zdravotní potíže, spojené s civilizačními chorobami.“ V nabídce je deset jedinečných přípravků, s jejichž prodejem začíná Wellness v prosinci a významně tak obohatí svůj předvánoční sortiment. Tyto výživové doplňky uspokojí lidi, kteří mají problémy například se střevy, vysokým tlakem, klouby, pletí ale také třeba s prostatou a plodností. Mnohé z nich detoxikují organismus a mají dobrý vliv na cévy, hustotu vlasů, pleť a psychickou pohodu. Za vyzkoušení jistě slouží i přípravky, které snižují chuť k jídlu a pomáhají redukovat váhu. Vedle dárkových certifikátů v hodnotách 120, 500 a 1000 korun, za něž lze pořídit masáže a další služby a vedle skvělých mastí a špičkových masážních emulzí z hadího jedu na bolestivé stavy, si tedy už nyní můžete v recepci Wellnessu zakoupit i výrobky firmy Nutra–Bona. Doporučují je české lékařské autority a vyráběny jsou bez umělých barviv a konzervantů. S jejich výběrem vám zde samozřejmě pomohou.
Iva Hahnová