V září jsou ve slevě keramické květy, které nikdy nevadnou

11.09.2023 - Jsou krásné, barevné a nikdy neuvadnou. Keramické květiny z Chráněných dílen Charity Opava, které mohou zdobit Váš interiér i exteriér, budete moci koupit celé září s dvacetiprocentní slevou v rámci takzvané „Akce na tento měsíc…“. V ní Chráněné dílny Charity Opava nabízejí každý měsíc zákaznicky atraktivní slevy na různé druhy svého zboží.

Na září tedy připadly oblíbené keramické květiny, které se mezi zákazníky těší dlouhodobé oblibě. „Naše květiny se dají velmi jednoduše umístit do truhlíků, ať už stojí v bytě nebo na zahradě,“ popisuje vedoucí dílenského marketingu Ludmila Slaninová. Chráněné dílny svou nabídku keramických květin obohacují každý rok o nový druh. K vlčím mákům, kopretinám, či pomněnkám letos přibyly krásné modré chrpy a také slunečnice. „A hodí se také jako dárek, protože můžete své blízké potěšit květinou, která nikdy neuvadne a bude jim stále připomínat příležitost, při které ji od Vás dostali,“ dodává Ludmila Slaninová.

Chráněné dílny Charity Opava zaměstnávají výhradně lidi s různými handicapy. Jejich výrobky, a to nejen ty ve slevové akci, nabízejí jak ve svém internetovém obchodě www.obchod.chdcho.cz, tak i v několika kamenných obchodech v Opavě. Najdete je naproti kinu Mír na Kolářské ulici, v obchůdku v supermarketu Terno v Opavě–Jaktaři a v prodejně v Obchodním centru Breda & Weinstein v prvním poschodí naproti poště. Kromě toho své zboží dílny nabízejí také v prodejním skladu v zelených montovaných kontejnerech přímo před dílnami na ulici Přemyslovců 37, tedy na konci Jaktaře směrem na Stěbořice.

Děkujeme partnerům