V Mravenečku plesali hasič, lékařka, automechanik, fotbalista i chemik

18.02.2022 - Tematické maškarní bály v denním stacionáři Mraveneček jsou již legendou. Zatímco v předchozích letech se prostory Mravenečku v plesové sezóně změnily například v pohádkovou zemi nebo divoký Západ, letos zde zvolili téma „profese“. A tak se ve středu 16. února bylo opět na co koukat.

„Přišel mezi nás zahradník, veterinář, chemik, z lékárny zavítala paní magistra s taškou plnou léků a z nádraží si odběhl šikovný výpravčí,“ vyjmenovává vedoucí Mravenečku Jana Konopková jednotlivá zaměstnání, která si jako kostýmy zvolili klienti. Spolu s opatrovníky, kteří jim s přípravou pomáhali, si určitě zaslouží velkou pochvalu.

Ale zahanbit se nenechali ani pracovníci Mravenečku. „A tak jsme přivítali lékařku, profesionálního fotbalistu ze známého opavského klubu, blonďatého automechanika i hasiče,“ dodává Jana Konopková.

Na bále opět nechybělo občerstvení, tombola a samozřejmě hudba a tanec. „I když jsme se vinou zvýšené nemocnosti sešli jen v menším počtu, všem se bál líbil,  a tak v této milé tradici budeme dál pokračovat,“ uzavírá vedoucí Mravenečku.

Děkujeme partnerům