V „Akci na tento měsíc“ přilétají keramičtí andělé, myslete již na Vánoce!

10.11.2023 - V takzvané „Akci na tento měsíc“, ve které pravidelně nabízejí Chráněné dílny Charity Opava atraktivní slevy na různé druhy svého zboží, přiletí do dílenských prodejen andělé. Zanedlouho budeme vybírat vánoční dárky, co takhle si dopředu a ještě s dvacetiprocentní slevou obstarat krásného a originálního keramického anděla?

Ve slevě budou sice jen andělé velikosti dvaceti centimetrů, ale jak slibuje vedoucí marketingu charitních dílen Ludmila Slaninová, i tak bude z čeho vybírat. „Anděly vyrábíme ze tří druhů hlíny a nabízíme také bohatou škálu typů, vzorů a výřezů, skrze které navodí vložená svíčka velmi příjemnou atmosféru,“ popisuje.

Chráněné dílny Charity Opava zaměstnávají výlučně lidi s různými handicapy. Jejich výrobky nabízejí ve svém internetovém obchodě www.obchod.chdcho.cz, ale také v několika kamenných obchodech v Opavě. Najdete je naproti kinu Mír na Kolářské ulici, v obchůdku v supermarketu Terno v Opavě–Jaktaři a v prodejně v Obchodním centru Breda & Weinstein v prvním poschodí naproti poště. Kromě toho své zboží dílny nabízejí také v prodejním skladu ve zřetelně označených zelených montovaných kontejnerech přímo před dílnami na ulici Přemyslovců 37, tedy na konci Jaktaře směrem na Stěbořice.

Děkujeme partnerům