Stále se můžete hlásit na konferenci „Řeč duše prostřednictvím těla“

23.05.2022 - Konferenci pro odbornou veřejnost s názvem "Řeč duše prostřednictvím těla" pořádá 31. května 2022 krizová pomoc Fénix ze střediska Naděje Charity Opava. Konference, určená pro odbornou veřejnost, se uskuteční v Kulturním domě Psychiatrické nemocnice v Opavě na Olomoucké ulici poté, co musela být v předchozích dvou letech dvakrát přeložena z důvodu epidemie covidu-19. Její téma je zaměřeno na psychosomatiku.

„Naším cílem není pouze seznámit účastníky konference s pohledy různých odborníků na toto téma, ale také jim poskytnout cenné informace, které jim mohou být užitečné jak v profesním, tak v osobním životě,“ vzkazují pořadatelé. Účast na konferenci, která začíná v 8.30 hodin, je bezplatná. Pro účastníky bude během konference zajištěno drobné občerstvení v podobě rautu, který připraví klienti sociálně terapeutické dílny Radost.

V případě zájmu Vám organizátoři vystaví potvrzení o účasti, protože tuto konferenci si můžete započíst do dalšího vzdělávání dle zákona o sociálních službách. Program konference najdete v přiloženém letáčku.

V případě zájmu o účast se písemně přihlaste na emailové adrese fenix@charitaopava.cz a připojte počet osob spolu s jejich jmény a příjmeními.

 

Soubory ke stažení

Program_konference_.pdf Program_konference_.pdf 266 kB

Děkujeme partnerům