Sluníčkové odpoledne promění Jaktař ve velký cirkus

13.06.2018 - Dvůr ředitelství Charity Opava v Jaktaři se v pátek 22. června promění v jedno velké cirkusové šapitó. Tématem tradičního Sluníčkového odpoledne je totiž slogan „Přijede cirkus!“

Dvůr ředitelství Charity Opava v Jaktaři se v pátek 22. června promění v jedno velké cirkusové šapitó. Tématem tradičního Sluníčkového odpoledne je totiž slogan „Přijede cirkus!“

A jako v každém správném cirkuse bude na všechny návštěvníky čekat spousta zábavy, všemožná vystoupení, atrakce i soutěže. Ty se tentokrát ponesou v duchu cirkusových úkolů, které budou muset děti plnit na stanovištích, chystaných jednotlivými středisky Charity Opava. Připravena bude i oblíbená jízda na poníkovi včetně projížďky cirkusovým kočárem po Jaktaři. Opět nebude chybět skákací hrad ani malování na obličej nebo promítání dětských filmů v improvizovaném kině Oko. A nejen to - jakýpak by to byl cirkus, kdyby v něm chyběli klauni! Těšit se tak můžete na představení Klauniáda, s nímž vystoupí Klaunské divadlo MIMO z Ostravy.

K tanci i poslechu budou hrát manželé Hudečkovi z Krnova, s tanečním programem vystoupí děti z Mateřské školy v Jaktaři a program připravili také klienti sociálně terapeutické dílny Radost. To vše včetně prodejních stánků s výrobky charitních chráněných dílen a samozřejmě bohatou nabídkou moučníků, opékaných uzenin, makrel a nápojů začne na ulici Přemyslovců 26 v Jaktaři přesně ve 14 hodin.

Sluníčkové odpoledne, které se těší stále větší oblibě dětí i jejich dospělého doprovodu, pořádá Charita Opava jako poděkování koledníkům Tříkrálové sbírky a všem dárcům a příznivcům. Zváni jsou ale již tradičně všichni, kdo mají chuť společně oslavit příchod léta a prázdnin. „Neváhejte, vezměte své děti či vnoučata, příbuzné, přátele nebo mezi nás přijďte sami, těšíme se na Vás,“ vzkazuje všem ředitel Charity Opava Jan Hanuš. Všechny atrakce pro děti budou opět zdarma a kromě cen ze soutěže si každý účastník odnese také balónek plněný héliem.

Děkujeme partnerům