Rozhodčí pomáhají dětem ze stacionáře Mraveneček

22.06.2005 - V pátek 17. června se v Kravařích u Opavy uskutečnil 4. ročník Charitativního fotbalového dvojutkání - Pomozte postiženým dětem. První utkání mužstev sponzorů Eurotel Teamu - Globus Teamu, skončilo po hektickém druhém poločase těsným vítězstvím Globusu 7:5. Druhé - hlavní utkání mezi mužstvy Rozhodčí Okresního fotbalového svazu (OFS) Opava - Stará garda Baníku a Opavy, který zahájil čestným výkopem trenér hokejové reprezentace Alois Hadamczik, skončilo jasným vítězstvím Staré gardy v poměru 9:4.
V pátek 17. června se v Kravařích u Opavy uskutečnil 4. ročník Charitativního fotbalového dvojutkání - Pomozte postiženým dětem. První utkání mužstev sponzorů Eurotel Teamu - Globus Teamu, skončilo po hektickém druhém poločase těsným vítězstvím Globusu 7:5. Druhé - hlavní utkání mezi mužstvy Rozhodčí Okresního fotbalového svazu (OFS) Opava - Stará garda Baníku a Opavy, který zahájil čestným výkopem trenér hokejové reprezentace Alois Hadamczik, skončilo jasným vítězstvím Staré gardy v poměru 9:4.

Děkujeme všem organizátorům za přípravu letošního ročníku akce Hřiště plné rozhodčích, která se každoročně těší velké oblibě diváků. Zástupci Komise rozhodčích Okresního fotbalového svazu Opava pan ing. Petr Kašný a Andreas Drastík nám po skončení akce předali šek na finanční obnos v celkové výši 81.200,- Kč pro stacionář Mraveneček. V předešlém ročníku akce, kdy se podobné utkání konalo na hřišti v Chlebičově, obdržely děti od organizátorů utkání a od sponzorů částku 49.860 Kč, která byla využita na splácení leasingu automobilu sloužícího pro dopravu dětí. Letošní částka bude použita na provozní náklady ve Stacionáři a díky ní byla uhrazena poslední leasingová splátka devítimístného automobilu, který je nezbytným pomocníkem při dopravě dětí do stacionáře.

Děkujeme partnerům