Pomoze postiženým dětem

20.06.2006 - Komise rozhodčích OFS Opava pořádá pod záštitou okresního fotbalového svazu již 5. ročník fotbalového dvoj utkání. Výtěžek půjde na konto Charity Opava, konkrétně na podporu dětí, které navštěvují Denní stacionář pro děti s kombinovanými vadami Mraveneček.
Komise rozhodčích OFS Opava pořádá pod záštitou okresního fotbalového svazu již 5. ročník fotbalového dvoj utkání. Výtěžek půjde na konto Charity Opava, konkrétně na podporu dětí, které navštěvují Denní stacionář pro děti s kombinovanými vadami Mraveneček.

Akce se koná 23. 6. 2006 od 15 hod. na hřišti v Kravařích u Opavy. První utkání bude mezi generálními sponzory Eurotel teamu a Hanácká kyselka team. Hlavní utkání se uskuteční od 17 hod. mezi týmy rozhodčí OFS Opava a stportovními osobnostmi opavského sportu.

Na tuto akci je dobrovolné vstupné. Pro děti jsou připraveny zdarma nejrůznější atrakce, kolotoč, skákací hrad a mnoho dalších. Budou mít také možnost vyzkoušet si střelbu z panitbalové zbraně.

Dále je připraveno vystoupení mažoretek Babydixi – mistryň Evropy. Celou akci bude komentovat Emil Bican.

Na závěr bude předán zástupcům Charity Opava šek v hodnotě 100 000 Kč. Všichni jsou srdečně na toto sportovní odpoledne zváni!
Andreas Drastík, člen KR OFS Opava

Děkujeme partnerům