Oprava elektra, vánoční dárky a losování o ceny. To je prosincová Opravárna!

28.11.2023 - Už po dvanáct a letos naposledy naposledy bude v sobotu 2. prosince na ulici Přemyslovců 37 v Jaktaři otevřena takzvaná Opravárna. O týden později pak proběhne losování kupónů, které do speciálního osudí vhodili zákazníci, kteří do Opravárny přinesli během několika posledních měsíců k opravě elektrospotřebič. Na deset z nich čeká poukaz v hodnotě tisíc korun, který mohou uplatnit v prodejním skladu Charity Opava a vybrat si dle vlastního vkusu dárkovou keramiku či šité výrobky.

Návštěva Chráněných dílen Charity Opava se může zájemcům v sobotu 2. prosince vyplatit hned několikrát. Opět zde pro ně bude k dispozici technik, který jim zdarma prohlédne pokažené elektro. Pokud zjistí menší závadu, rovnou ji bezplatně opraví, v případě poruchy závažnější nacení případnou opravu. Pokud by se zájemci chtěli s technikem poradit dopředu, mohou mu zavolat na tel. číslo 734 130 467. Každý, kdo takovéto elektro k diagnostice přinese, bude navíc zařazen do slosování o deset tisícikorunových poukázek na výrobky charitních chráněných dílen. A v přilehlém prodejním skladu Chráněných dílen Charity Opava bude možno nakoupit originální keramické a šité vánoční dárky. V prosinci zde navíc pořídíte vkusné povlaky na polštáře.

Projekt Opravárny společnosti ASEKOL, Moravskoslezského kraje a Charity Opava začal koncem roku 2021 a původně měl trvat jen jeden rok. Pro velký zájem ho ale provozovatelé několikrát prodloužili. Pokračovat bude také v roce 2024. Opravárna sídlí v zelené kontejnerové sestavě před areálem Chráněných dílen Charity Opava, prodejní sklad plný originálního dárkového zboží je hned vedle. Otevřeno zde bude od 9 do 17 hodin.

Děkujeme partnerům