Mravenečci obdarovali maminky k jejich dnu výrobky z květinářství Anděl

09.05.2022 - Originálními a vlastními dárečky ke Dni matek potěšili v neděli své maminky klienti Denního stacionáře Mraveneček. Za pomoci zaměstnanců Mravenečku si je vlastnoručně vyrobili v opavském květinářství Anděl. Pokračuje tak skvělá spolupráce Mravenečku s majitelkou květinářství Gabrielou Andělovou.

Gabriela Andělová pozvala klienty Mravenečku k sobě do květinářství již loni před Vánocemi, aby si u ní vyrobili dárky pod stromeček. „Stejně jako při tvoření loni o Vánocích jsme se i letos rozdělili na skupinky a vypravili se před Dnem matek do květinářství Anděl na Krnovské ulici. Milá paní Gabriela Andělová už měla spolu se svým týmem vše k výrobě dárků nachystáno. Klientům stačilo jen si vybrat začít s naší pomocí tvořit,“ říká vedoucí Mravenečku Jana Konopková.

Mravenečci tu opět zažili velmi milé setkání, protože kromě tvorby dárků bylo pro všechny přichystáno také občerstvení, káva, koláčky, nealkoholické šampaňské i nealkoholické ochucené pivo.

Mezi dárky pro maminky se největší oblibě těšily dekorované květináče s krásnými živými květy a různou přízdobou. „Na maminky určitě čekalo velké překvapení,“ dodává Jana Konopková a připojuje poděkování. „Andělům z květinářství Anděl moc děkujeme!“

Děkujeme partnerům