Klienti Radosti poděkovali grafikovi Martinu Feikusovi, museli ale použít lest

08.08.2022 - Lstí a klamem. Jen tak se podařilo klientům a zaměstnancům sociálně terapeutické dílny Radost vylákat výjimečně plachého grafika Martina Feikuse na společenskou akci, jimž se jinak dosti zásadně vyhýbá. Podařilo se, a tak mu mohli veřejně poděkovat za to, jak skvěle si poradil s grafickou podobou Kavárny pro Radost, pro kterou vytvořil také logotypy i originální roll-up. A to vše bez nároku na honorář.

Pojízdnou Kavárnu pro Radost, kterou obsluhují klienti sociálně terapeutické dílny, můžete už několik měsíců potkávat na řadě společenských, kulturních i sportovních akcí. O tom, že je stále žádanější, svědčí pozvánky na dny otevřených dveří, zápasy BK Opava či dokonce na svatbu. Na pozitivním dojmu, který kavárna šíří, má nepochybně zásluhu také její grafická podoba. Renomovaný grafik Martin Feikus, který mimochodem spolupracuje s Charitou Opava už déle než patnáct let, k ní mimo jiné použil fotografie klientů Radima a Kuby.

Aby mu za jeho sponzorský dar mohli poděkovat, smluvili se v Radosti s jeho manželkou, kastelánkou raduňského zámku Markétou Kouřilovou. Ta Martina pozvala na oběd k sobě na zámek právě v den, kdy zde probíhala vernisáž fotosoutěže MŮJ SVĚT. Klienti Radosti zde překvapeného grafika odměnili před roll-upem z jeho dílny bouřlivým potleskem. Vedoucí Radosti Lucie Švejdíková mu věnovala jako poděkování doživotní certifikát na kávu z Kavárny pro Radost a klient Kuba, kterého dosud znal jen z obrázku na pojízdné kavárně, mu osobně předal dekorační okno z dřevařské dílny.

Děkujeme!

Děkujeme partnerům