Firma RKL drží slovo, opět podpořila Chráněnou technickou dílnu

18.09.2017 - „Charitu Opava, která se stará o lidi z našeho regionu, je třeba podpořit i tímto způsobem,“ vysvětlil loni jednatel firmy RKL Karel Suchánek rozhodnutí odvážet od nynějška papír ke skartaci do hoštické Chráněné technické dílny. A firma RKL své slovo drží. Minulý týden opět navezla ke skartaci do Velkých Hoštic, kde Chráněná technická dílna Charity Opava sídlí, přes 1.200 kilo dokumentů.

„Charitu Opava, která se stará o lidi z našeho regionu, je třeba podpořit i tímto způsobem,“ vysvětlil loni jednatel firmy RKL Karel Suchánek rozhodnutí odvážet od nynějška papír ke skartaci do hoštické Chráněné technické dílny. A firma RKL své slovo drží. Minulý týden opět navezla ke skartaci do Velkých Hoštic, kde Chráněná technická dílna Charity Opava sídlí, přes 1.200 kilo dokumentů.

Chráněná technická dílna ve Velkých Hošticích nabízí kromě profesionální skartace papíru rovněž likvidaci elektroodpadu a také službu tzv. demagnetizace, tedy profesionální likvidace dat na harddiscích. Každá zakázka navíc přispěje k zachování pracovních míst pro lidi se zdravotním postižením, kterých zaměstnává více než třicet. Zadáním skartace či likvidace elektroodpadu mohou firmy, organizace a instituce vyřešit také tzv. náhradní plnění, protože dílny splňují podmínky pro plnění povinného podílu dle § 81 Zákona o zaměstnanosti č. 435/2004 Sb.

Firma RKL Opava, spol. s r.o. poskytuje logistické služby ve vnitrostátním a mezinárodním zasílatelství, zahrnující realizaci všech typů silničních přeprav přednostně uskutečňovanými vlastními vozidly. Součástí služeb jsou také komplexní celní služby včetně vedení Intrastatu. Dále přepravuje kusové a balíkové zásilky v rámci celé Evropy. Pro hoštickou dílnu se rozhodla proto, že chce podpořit její činnost a přihlásit se tak k roli sociální odpovědnosti k místu svého podnikání. Děkujeme!

Děkujeme partnerům