Charita se prezentuje na dni sociálních služeb

09.11.2006 - Charita Opava prezentuje sovu činnost na Dni sociálních služeb. Akce probíhá dnes 9. 11. do 19,00 v prostorách kulturního domu Na Rybníčku v Opavě.
Charita Opava prezentuje sovu činnost na Dni sociálních služeb. Akce probíhá dnes 9. 11. do 19,00 v prostorách kulturního domu Na Rybníčku v Opavě.

Prezentují se zde sdružení, organizace a ústavy, které poskytují sociální služby. Střediska Charity Opava se prezentují výstavkami svých výrobků, prezentačních materiálů a také praktickými ukázkami činností.

Nevidomí z Domu sv. Cyrila a Metoděje ve Vlaštovičkách zde vyrábí keramiku a předvádějí kompenzační pomůcky. Rehabilitační dílny se kromě výstavky výrobků předvedly se svým divadelním vystoupením CHA CHA DIVADLA.

Vystoupil zde také ředitel charity Jan Hanuš a představil organizaci. Vyjádřil radost z dosavadní spolupráce s magistrátem a přání, aby nadále pokračovala i po zvolení nového zastupitelstva.

„Akci organizuje Magistrát města Opavy v rámci komunitního plánování, na kterém se podílí také Charita Opava. Je velmi dobře, že Den sociálních služeb byl zorganizován. Myslím, že je ku prospěchu jak veřejnosti, tak také organizacím, které poskytují sociální služby,“ uvedla Iva Burianová, která je kontaktní osobou pro komunitní plánování za Charitu Opava.

Děkujeme partnerům