Charita Opava spolupracuje s Fakultou veřejných politik Slezské univerzity

25.07.2018 - Už od roku 2009 spolupracuje Charita Opava s Fakultou veřejných politik Slezské univerzity v Opavě. V areálu ředitelství v Jaktaři to nově připomíná také cedulka „Fakultní pracoviště Fakulty veřejných politik“.

Už od roku 2009 spolupracuje Charita Opava s Fakultou veřejných politik Slezské univerzity v Opavě. V areálu ředitelství v Jaktaři to nově připomíná také cedulka „Fakultní pracoviště Fakulty veřejných politik“.

Spolupráce s Fakultou veřejných politik (v předchozích letech Ústav pedagogických a psychologických věd Ústav veřejné správy a regionální politiky) se dotýká studijních oborů Sociální patologie a prevence, Veřejná správa a regionální politika a Veřejná správa a sociální politika, jejichž studenti v charitních střediscích absolvují praxi. K dnešnímu dni jich zde již pobývalo celkem sto osm.

Slavnostního vyvěšení informační cedule, která se stala součástí informačního systému Charity Opava, se kromě ředitele Charity Opava Jana Hanuše zúčastnili také proděkanka Fakulty veřejných politik Yvetta Vrublová a tajemník fakulty Josef Vícha.

Společně si pak prohlédli také všechna střediska, která se nacházejí v Jaktaři, a zastavili se také v charitním obchůdku Chráněných dílen sv. Josefa.

Děkujeme partnerům