Čas poslat snímky do fotosoutěže MŮJ SVĚT se krátí, pozor, ať ho nepropásnete!

17.01.2024 - Čas do uzávěrky 16. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT se povážlivě krátí. Neváhejte! O půlnoci 31. ledna totiž nastane deadline neboli totální uzávěrka, a možnost posílat snímky do prestižní fotosoutěže pod patronací prof. Jindřicha Štreita se pro zaměstnance, dobrovolníky a klienty Charit České republiky uzavře. Byla by škoda, pokud byste se Vy nebo Vaši klienti nepokusili zabodovat, protože je o co.

Aktuální ročník celonárodní fotografické soutěže MŮJ SVĚT vyhlásil ředitel Charity Opava Jan Hanuš spolu s pedagogem Institutu tvůrčí fotografie FPF Slezské univerzity v Opavě Jindřichem Štreitem. Soutěž je již tradičně určena široké rodině lidí kolem Charity, tedy společně zaměstnancům, dobrovolníkům, všem příznivcům a v neposlední řadě také uživatelům služeb.

Autoři, od nichž se více než profesionalita čeká autentická výpověď insiderů, mohou své snímky posílat do třech vyhlášeních kategorií s názvy Portrét, Můj charitní svět a Jak to vidí klienti. Došlé snímky ze všech kategorií bude po uzavření soutěže anonymně hodnotit odborná komise ve složení Jindřich Štreita, pedagog Institutu tvůrčí fotografie FPF Slezské univerzity v Opavě Jiří Siostrzonek a ředitel Charity Opava Jan Hanuš. V každé kategorii budou oceněni tři vítězové, kteří obdrží pozvání na slavnostní vernisáž v prostorách Historické výstavní budovy Slezského zemského muzea v Opavě za účasti Jindřicha Štreita. Po opavské premiéře bude výstava celý rok putovat po dalších městech České republiky.

Fotografie v digitální podobě je možno posílat na adresu fotosoutez@charitaopava.cz, podrobná pravidla jsou k dispozici na adrese www.charitaopava.cz. Najdete v nich i prosbu pro zaměstnance Charit, aby s možností účastnit se soutěže pomohli svým klientům, kteří to sami nezvládnou. Děkujeme a těšíme se na Vaše fotografie!

Soubory ke stažení

muj_svet_letak_2024_A4_tisk.pdf muj_svet_letak_2024_A4_tisk.pdf 4885 kB

Děkujeme partnerům