Budeme slavit mši sv. se vzpomínkou na zemřelé klienty Pokojného přístavu

28.11.2022 - Mši sv. za klienty mobilního hospice Charity Opava Pokojný přístav, kteří odešli v tomto kalendářním roce na věčnost, bude ve středu 30. listopadu v 17 hodin sloužit v kostele sv. Vojtěcha na Dolním náměstí v Opavě otec Klement Rečlo.

Tradice sloužení mší svatých za zemřelé klienty Pokojného přístavu započala v roce 2011. Rodinní příslušníci klientů se totiž se sestrami a lékaři mobilního hospice setkávají ve chvílích pro ně nejtěžších, a přece tak silných a naplněných, díky čemuž často vznikají velmi silné osobní vztahy. Lidí, kteří mohou prožít poslední chvíle svého života v domácím prostředí s plnou odbornou péčí, jsou v posledních letech každoročně více než dvě stovky. Mše svatá je možností připomenout si své blízké a zároveň se společně znovu setkat.

„Srdečně zveme a těšíme se na Vás,“ vzkazuje za celý tým Pokojného přístavu jeho vedoucí Eva Mertová. A protože očekává tradičně velkou účast Opavanů i mimoopavských, dodává také praktickou informaci ohledně parkování. To je možné v parkovacím domě na náměstí Osvoboditelů s vjezdem z Nákladní ulice nebo na parkovišti na Masařské ulici poblíž květinářství Slunečnice.

Děkujeme partnerům