AUTO Heller půjčilo Charitě Opava auto

16.12.2011 - Zapůjčení vozidla firmou AUTO Heller je pro Charitu Opava velkou pomocí...
Charitě Opava se v prosinci dostalo velké pomoci od společnosti AUTO Heller. Známý ostravský autosalón, z něhož pocházejí téměř všechna charitní auta, jí na dva měsíce zapůjčil jedno ze svých vozidel. Zásluhu na tom má marketingová ředitelka Elen Hellerová.

„Zapůjčení auta nám vytáhlo trn z paty. V poslední době máme větší potřebu jezdit, například za klienty, a když někde auto chybí, komplikuje to pak práci na mnoha střediscích. Za tuto pomoc jsme paní Hellerové opravdu vděčni,“ uvedl ředitel Jan Hanuš, který byl také prvním, kdo stříbrný vůz značky SEAT Leon vyzkoušel. Z Ostravy jej sám přivezl a s jízdou byl maximálně spokojen. Od té doby je auto stále v provozu a významně pomůže i v době Tříkrálové sbírky.

AUTO Heller navíc v prosinci pozvalo charitní Chráněnou dílnu Vlaštovičky na prestižní akci „Moderní žena“, kterou každoročně pořádá pro své klienty. Prezentace a prodeje výrobků se zúčastnila vedoucí Marie Bennková. Podobné akce se zřejmě zúčastní i na jaře. „Ráda bych do té doby připravila kolekci tkaných a pletených oděvů a představila ji formou módní přehlídky,“ přiblížila nám svůj plán.