Auto pro mobilní hospic je díky Vám na dosah! Pomozte nám, na kole k Vám nedojedeme!

18.05.2022 - Mnoho finančních darů na pořízení auta pro zdravotní sestry mobilního hospice Pokojný přístav už dorazilo na účet Charity Opava. Jsme tak díky štědrosti dárců o mílový krok blíže koupi automobilu a dalšího vybavení, díky kterému budou moci sestry této velmi ceněné služby pomoci více lidem. Tým mobilního hospice vedle velkých díků vzkazuje: Pomozte nám akci dotáhnout to zdárného konce! Protože na kole k Vám nedojedeme!

Za patnáct let existence posloužil mobilní hospic Pokojný přístav téměř dvěma tisícům nevyléčitelně nemocných lidí. Díky pomoci profesionálního týmu zdravotních sester a lékařů mohli rodinní příslušníci doprovodit svého blízkého na sklonku života doma, v prostředí, které zná a má rád. Multidisciplinární tým profesionálů nabízí zdravotní i psychickou podporu také rodinným příslušníkům a umí v paliativní péči zásadně zmírnit léčbu bolesti.

„Abychom mohli vyhovět více lidem, kteří nás žádají o pomoc, přijali jsme novou zdravotní sestru, ta se ale neobejde bez automobilu na cesty ke klientům. A protože na jeho pořízení nyní bohužel nemáme finance, obrátili jsme se s prosbou o pomoc na veřejnost,“ připomíná vedoucí Pokojného přístavu Eva Mertová.

Přispět můžete převodem na náš účet 154871941/0300, VS 20 nebo přes portál Darujme.cz nebo skrze QR kód. „I Váš dar přispěje k tomu, že budeme moci vždy včas přijíždět k lidem, kteří nás potřebují, protože na kole to opravdu nestihneme,“ dodává s díky Eva Mertová.

Podrobnější informace ZDE.

Za půjčení kol k pořízení reklamního fota děkuje tým Pokojného přístavu firmě Cyklosport H&F Opava.

Soubory ke stažení

Auto_pro_hospic_kola.pdf Auto_pro_hospic_kola.pdf 1213 kB

Děkujeme partnerům