Prodejna na Kolářské ulici

V naší prodejně si můžete zakoupit výrobky z Chráněných dílen sv. Josefa, Chráněné dílny Vlaštovičky a sociálně terapeutické dílny Radost (keramiku, tkané koberce, šité hračky, ubrusy, výrobky ze dřeva, výšivky, ...).

Doplňkovou službou je barevné kopírování, laminování a kroužková vazba a prodej svící - hřbitovní, mešní, zdobené, příležitostní i vonné a podobný sortiment.

Aktuality střediska

Charita oslavila tři dekády. Důstojně i dojemně a s díky za Boží pomoc

Bylo to slavnostní, krásné, dojemné i nadějeplné. V pátek 22. a sobotu 23. listopadu Charita Opava důstojně oslavila třicet let svého trvání. Zakladatelky Charity Opava a její první zaměstnanci se po oba dva dny mohli setkávat s těmi, kdo v jejich díle dnes pokračují. Spolu s nimi u toho byli také kněží, spojení s Charitou Opava, zástupci řady spolupracujících institucí, sponzoři i dobrovolníci. Zkrátka slavila celá charitní rodina, protože k tomu byl velký důvod. Nejprve to bylo na představení Noc na Karlštejně ve Slezském divadle v Opavě, druhý den pak v opavském Marianum při mši svaté, na kterou navazovalo přátelské posezení pamětníků.

Více aktualit