Zveme Vás na oslavu do Vlaštoviček

22.06.2005 - Srdečně Vás v úterý 5. července zveme do Vlaštoviček, kde se uskuteční tradiční oslava svátku sv. Cyrila a Metoděje. Oficiální oslava bude zahájena v 15 hodin v kapli Domu pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách mší svatou. Následný kulturní program bude pokračovat v přilehlém sportovním areálu, kde až do pozdních večerních hodin bude hrát a zpívat skupina Fram.
Srdečně Vás v úterý 5. července zveme do Vlaštoviček, kde se uskuteční tradiční oslava svátku sv. Cyrila a Metoděje. Oficiální oslava bude zahájena v 15 hodin v kapli Domu pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách mší svatou. Následný kulturní program bude pokračovat v přilehlém sportovním areálu, kde až do pozdních večerních hodin bude hrát a zpívat skupina Fram.

Své vystoupení si připravila také skupina mažoretek. Nejmenší návštěvníci se budou moci svézt na koníku či vyzkoušet své dovednosti v různých soutěžních disciplínách. Pro všechny je pak připraveno bohaté občerstvení za lidové ceny. Během celého slavnostního odpoledne si budou moci všichni návštěvníci Dům sv. Cyrila a Metoděje podrobně prohlédnout. Na Vaši návštěvu se těší obyvatelé a zaměstnanci domu.

Děkujeme partnerům