Zveme na vernisáž jubilejní výstavy fotosoutěže MŮJ SVĚT

11.02.2018 - Vernisáž výstavy jubilejního 10. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT, kterou pořádá Charita Opava pro zaměstnance, dobrovolníky i klienty Charit celé České republiky, proběhne ve čtvrtek 22. února v 17 hodin v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě.

Vernisáž výstavy jubilejního 10. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT, kterou pořádá Charita Opava pro zaměstnance, dobrovolníky i klienty Charit celé České republiky, proběhne ve čtvrtek 22. února v 17 hodin v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě.

Za účasti odborné komise, kterou tvoří Jindřich Štreit a Jiří Siostrzonek z Institutu tvůrčí fotografie FPF Slezské univerzity v Opavě spolu se zástupcem partnerské firmy ASEKOL Zbyňkem Kováříkem, proběhne nejen slavnostní otevření výstavy, ale také předání cen a diplomů vítězům, z nichž většina dorazí osobně.

Zveme všechny zaměstnance, dobrovolníky, klienty, příznivce Charity Opava i inspirativních fotografií na příjemné setkání, jehož součástí bude také pěvecké vystoupení Anežky Margecínové za klavírního doprovodu Tomáše Mludka, i malé občerstvení, připravené opět osvědčenými klienty sociálně terapeutické dílny Charity Opava Radost.

Na vernisáži budou vystaveny fotografie vítězů všech tří vyhlášených kategorií „Portrét – tváře lidí Charity“, „Život kolem nás – události Charity pohledem těch, kteří pro ni pracují“ a „Jak to vidím já – život Charity pohledem našich klientů“. Připomenout si je můžete zde:

Kromě tří vítězů a jednoho čestného uznání z každé kategorie ale také komise vybrala další snímky, které budou spolu s oceněnými fotografiemi tvořit základ výstavy letošního ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT. Zde jsou:

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek
klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Děkujeme partnerům