"Zůstaň s námi pane"

27.01.2005 - V rámci Roku Eucharistie, který byl vyhlášen Sv. Otcem v říjnu 2004 s trváním do října 2005 pořádá Charita Opava ve spolupráci s Římsko-katolickou farností při konkatedrále Nanebevzetí P. Marie celoroční program "ZŮSTAŇ S NÁMI PANE" (podle apoštolského listu Sv. otce Jana Pavla II. MANE NOBISCUM DOMINE). Srdečně vás zveme do kaple sv. Anny v konkatedrále Nanebevzetí P. Marie v Opavě.
6.5.2005
Charita Opava ve spolupráci s farností Nanebevzetí Panny Marie Vás zve na 3. setkání v rámci Roku eucharistie. Setkání na téma P. Pio z Pietrelciny I. díl, se uskuteční 19. června v 16 hodin v kapli sv. Anny při konkatedrále Nanebevzetí Panny Marie. Společně se podíváme na snímek ze života světce, následovat bude krátká společná adorace, občerstvení. Předpokládaný konec setkání je plánován okolo 19,30.

23.3.2005
Charita Opava ve spolupráci s farností Nanebevzetí Panny Marie Vás zve na druhé setkání v rámci Roku eucharistie. Setkání nazvané Čistota Marie Goretti, se uskuteční 24. dubna v 16 hodin v kapli sv. Anny při konkatedrále Nanebevzetí Panny Marie. (Upozorňujeme na změnu původně plánovaného termínu!) Společně se podíváme na snímek ze života italské světice, následovat bude krátká společná adorace, občerstvení. Předpokládaný konec setkání je plánován okolo 19,30.

27.1.2005
V rámci Roku Eucharistie, který byl vyhlášen Sv. Otcem v říjnu 2004 s trváním do října 2005 pořádá Charita Opava ve spolupráci s Římsko-katolickou farností při konkatedrále Nanebevzetí P. Marie celoroční program "ZŮSTAŇ S NÁMI PANE" (podle apoštolského listu Sv. otce Jana Pavla II. MANE NOBISCUM DOMINE). Srdečně vás zveme do kaple sv. Anny v konkatedrále Nanebevzetí P. Marie v Opavě. Program setkání: katecheze, adorace, občerstvení. Začátek v 16 hod, ukončení v 19 hod.

Kdy:
20. února - téma: Služba Matky Terezy