Zavíráme Krámek pro Tebe na Kolářské ulici v Opavě

29.12.2023 - Krámek pro Tebe naproti kinu Mír na Kolářské ulici v Opavě, ve kterém nabízely své výrobky Chráněné dílny Charity Opava, bude od 1. ledna definitivně uzavřen. Keramické či šité dílenské výrobky si ale zájemci mohou i nadále koupit v několika opavských kamenných obchodech i v charitním e-shopu.

Chráněné dílny Charity Opava zaměstnávají výlučně lidi s různými handicapy. Své výrobky nabízejí v internetovém obchodě www.obchod.chdcho.cz, ale také v obchůdku v supermarketu Terno v Opavě–Jaktaři a v prodejně v obchodním centru Breda & Weinstein v prvním poschodí umístěné naproti pošty. Zde je v jednání rozšíření prodejny o další prostory. Kromě toho své zboží dílny prodávají také v prodejním skladu ve zřetelně označených zelených montovaných kontejnerech přímo před dílnami na ulici Přemyslovců 37, tedy na konci Jaktaře směrem na Stěbořice.

Specifikou Krámku pro Tebe byla možnost zadat si zde výrobu originálních vyšívaných křestních roušek. Ty bude nadále možno si objednat v charitní prodejně v obchodním centru Breda & Weinstein nebo si jejich výrobu zadat z pohodlí domova na e-shopu.

Děkujeme partnerům