Závěrečná konference projektu EQUAL

18.02.2005 - Charita Opava ve spolupráci se členy rozvojového partnerství CHAROPA a Statutárním městem Opava pořádá 22. března 2005 v 9 hodin v Opavě v Minoritském klášteře závěrečnou konferenci projektu EQUAL.

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií
a českým státním rozpočtem

Charita Opava
ve spolupráci se členy rozvojového partnerství CHAROPA
a
Statutárním městem Opava

pořádá 22. března 2005 v 9 hodin v Opavě v Minoritském klášteře závěrečnou konferenci projektu EQUAL


"Zaměstnávání osob znevýhodněných na trhu práce převážně na ekologických činnostech"


Cílem konference je nejen prezentovat odborné veřejnosti níže uvedené výsledky více než dvouleté práce národního partnerství CHAROPA, ale i ji vysvětlit a napomoci všem zájemcům o námi vytvořenou metodiku využívat jí při zaměstnávání osob cílové skupiny v běžné praxi.

Na konferenci Vám představíme:
  • Metodiku chráněných dílen provádějících ekologické činnosti, která bude zveřejněná dne 21. března 2005 na webových stránkách rozvojového partnerství www.charopa.cz. Tato metodika obsahuje jak metodický návod pro každého zájemce o zaměstnávání osoby cílové skupiny na ekologické činnosti, tak i praktické zkušenosti z konkrétních ověřovacích pracovišť na konkrétních ověřených pracovních programech a taktéž zkušenosti ze zahraničí.
  • Knihu Zaměstnávání osob znevýhodněných na trhu práce převážně na ekologických činnostech, která obsahuje základní vybrané informace úplného znění metodiky . Tato kniha spolu s CD úplného znění metodiky bude poprvé k dispozici právě účastníkům této konference.
  • Praktické zkušenosti přímých účastníků, získané při zprovozňování chráněných pracovišť, provádějících ekologické aktivity.
Věříme, že po naších prezentacích ve Vás vyvoláme spoustu konkrétních dotazů. Rádi Vám je zodpovíme v průběhu diskuse v odpolední části konference.

Pro detailnější výměnu informací bude pro Vás připraven ještě větší časový prostor v podvečerní části konference - při banketu mezi 17 a 19 hodinou.

Za Charitu Opava, rozvojové partnerství CHAROPA,
organizační a obsahový tým konference


Ing. Lada Horná
vedoucí projektu EQUAL
Charita Opava

Děkujeme partnerům