Zástupci Tesca poděkovali dobrovolníkům a předali šek

29.02.2008 - Ve čtvrtek 28. února proběhlo ve stacionáři Mraveneček setkání dobrovolníků, pracovníků Tesca a zaměstnanců Charity Opava. Při této příležitosti předali zástupci Tesca šek na částku, která byla získána v rámci vánoční sbírky „Pomáhejte s námi“ v hypermarketu Tesco Opava.
Ve čtvrtek 28. února proběhlo ve stacionáři Mraveneček setkání dobrovolníků, pracovníků Tesca a zaměstnanců Charity Opava. Při této příležitosti předali zástupci Tesca šek na částku, která byla získána v rámci vánoční sbírky „Pomáhejte s námi“ v hypermarketu Tesco Opava.

Vánoční sbírka probíhala během tří předvánočních víkendů v Tescu. Dobrovolníci ze Střední zdravotnické školy a z Mendlova gymnázia nabízeli nakupujícím vánoční ozdoby. Výtěžek z jejich prodeje byl určen na provoz Denního stacionáře Mraveneček pro děti s kombinovanými vadami.

Při této sbírce studenti odpracovali celkem 241 hodin. Nejvíce svého času věnovala Lucie Mlčochová (30 hodin) a Lenka Krejčí (26 hodin).

Ve čtvrtek 28. února proběhlo ve stacionáři setkání, při kterém pracovníci Tesca poděkovali dobrovolníkům a předali šek řediteli Charity Opava Janu Hanušovi. „Spolupráce s Tescem mě velice těší. Jsem velice rád, že jsme byli přizváni k této tradiční akci, která proběhla již čtvrtým rokem. Děkuji také ředitelům a kantorům obou škol, že umožnili studentům zapojení do této sbírky,“ řekl Jan Hanuš.

Výtěžek bude použit na zakoupení vícemístného vozidla pro stacionář.

Děkujeme partnerům