Za měsíc jsou Velikonoce! Ozdobte si je výrobky z našich Chráněných dílen

05.03.2021 - Krásná keramická vajíčka, slepičky i zajíčci, ale také originální květináče a dekorace. Chráněné dílny Charity Opava nevyhlížejí přicházející jaro a Velikonoce s rukama v klíně. Jejich zaměstnanci pro Vás přichystali mnoho krásných šitých a keramických výrobků, jejichž sortiment doplní také výrobky speciálního laseru.

Velikonoční a jarní výrobky byly vždy hitem Chráněných dílen Charity Opava a v obchůdcích v Obchodním centru Breda & Weinstein, na Kolářské ulici nebo v supermarketu Terno v Jaktaři šly pokaždé na dračku. Letos ale tyto obchůdky zůstávají z důvodu protikoronavirových opatření uzavřeny. To ale neznamená, že byste neměli možnost si je opatřit.

Můžete si je objednat v e-shopu dílen na adrese www.jv-art.cz, kde jarní a velikonoční zboží najdete pod záložkou „Velikonoce“. Zboží Vám doručí přepravce, nebo se pro něj zastavíte do výdejního skladu na ulici Přemyslovců 37 v Jaktaři, kde dílny sídlí. „Vybrané zboží Vám zde za dodržení hygienických pravidel vydáme ze skladu od pondělí do pátku od 8 do 15 hodin,“ vzkazuje vedoucí marketingu Ludmila Slaninová.

V e-shopu Chráněných dílen Charity Opava ale kromě velikonočního a jarního zboží najdete celou řadu dalších dárkových předmětů, například keramické anděly, dekorační koule a jehlany, vázy, drobnou keramiku, hrnky, zvonky, kapsáře, polštáře a mnoho a mnoho dalších inspirativních výrobků. A pokud si z nabízeného zboží nevyberete, naši zaměstnanci Vám výrobky rádi vyrobí na zakázku podle Vašeho přání.

Děkujeme partnerům