Z každé kávy v Betty Café na Hradeckém slunovratu půjde 10 korun Charitě

26.06.2020 - Hned dvakrát si můžete o tomto víkendu zpestřit pobyt na festivalu Hradecký slunovrat, když navštívíte stánek Charity Opava a vedle něj stojící moto kavárnu Betty Café. S neopakovatelným šarmem Vás totiž obslouží klienti Charity Opava, a deset korun z každé prodané kávy navíc dostane jako dar Charita Opava.

Majitelé speciální pojízdné kavárničky Betty Café nabídli charitním klientům, že by si mohli zopakovat roli číšníků, kterou tak úspěšně zvládali v loňském roce v Kavárně pro Radost v opavském obchodním centru Silesia. A protože klienty nabídka nadchla, hned si plácli. Návdavkem pak přišla nabídka sponzorského daru pro Charitu Opava, jehož výše bude záležet také na návštěvnících Hradeckého slunovratu. Desetikoruna z každé prodané kávy totiž připadne právě Charitě Opava.

Návštěvníci festivalu Hradecký slunovrat, jehož sedmý rok proběhne tradičně v Hradci nad Moravicí poslední červnový víkend, se v Betty Café budou moci potkat s jim dobře známou Helou Jombíkovou, bývalou klientkou Domu sv. Cyrila a Metoděje, které se loni ve velmi úspěšné crowdfundingové akci složili na elektrický vozík, ale také s dámami Janou a Ivanou ze sociálně terapeutické dílny Radost. Tak neváhejte!