Wellness centrum otevírá nové pracoviště

23.08.2010 - Nová masérna Wellness centra Charity Opava začíná 1. září na Kylešovské ulici 10 v Opavě. Objednávky na čísle 605 443 222
Od 1. září otevírá charitní Wellness centrum další pracoviště. Masírovat se tedy bude na třech místech, a to v Jaktaři, ve Vávrovicích, kde jsou charitní maséři k dispozici vždy v úterý odpoledne a nyní také na staronové adrese, v budově Charity na Kylešovské ulici 10 v Opavě.

„Wellness centrum sídlí v Jaktaři, a tím, že se vracíme na Kylešovskou ulici, vycházíme vstříc klientům, kteří bydlí na opačném konci města,“ uvedl vedoucí Wellness Pavel Veverka s tím, že na novém pracovišti se budou provádět výhradně zdravotní masáže. Pro klienty je rovněž připravena výhodná zaváděcí cena na předplatné, díky kterému vyjde jedna masáž na pouhých sto korun.

Provozní doba na tomto detašovaném pracovišti bude od 8 do 19 hodin a všechny masáže je nutno předem objednat na telefonu: 605 443 222. Objednávky jsou přijímány už nyní.

Na všech pracovištích Wellness centra pracují zrakově postižení a nevidomí maséři, kteří mají zvláštní cit v prstech. Dokáží vyhmátnout zablokované místo a pomoci od bolesti. V široké nabídce však nejsou zdaleka jen zdravotní masáže. Letošní novinkou je medová masáž, která se provádí směsí nahřátého oleje a medu a má detoxikační účinky. Od března pak Wellness nabízí i relaxační masáž lávovými kameny.

Těšíme se na vás!