Výstava velkých pláten

02.04.2008 - Snad každý držel někdy v ruce tužku či štětec a kreslil. Mnohý možná snil o tom, že bude jednou malířem, ale každý byl rád, když se jeho dílka líbila. V Rehabilitačních dílnách pro vás připravili výstavu, která se vám rozhodně líbit bude.
Snad každý držel někdy v ruce tužku či štětec a kreslil. Mnohý možná snil o tom, že bude jednou malířem, ale každý byl rád, když se jeho dílka líbila. V Rehabilitačních dílnách pro vás připravili výstavu, která se vám rozhodně líbit bude.

Výstava bude přístupná od 11. do 17. dubna v kostele sv. Václava od pondělí do pátku v časech od 9 do 16 hodin.

Jarek kreslí rád a se zaujetím a tak jako většina klientů rehabilitačních dílen i on obohatil výstavu o několik exponátů. „Malujeme na barvená plátna pomocí barevných tuží a výsledek je velmi efektní. Přijďte se podívat,“ zve všechny Petra Kremerová, vychovatelka. Mezi další techniky patří kresby pastely a tuží. K vidění budou také jedinečně vybarvená trika.

„Lámali jsme si hlavu, jak naše velká plátna instalovat. Nakonec jsme oslovili pedagogy a studenty Umělecké průmyslové školy a ti se ochotně instalace zhostili,“ vysvětluje Pavel Rychta, vedoucí rehabilitačních dílen.

Děkujeme partnerům