Výstava soutěžních fotografií byla zahájena úspěšnou vernisáží, poprvé máte možnost prohlédnout si všechny zaslané snímky

25.11.2010 - Vernisáž výstavy soutěžních fotografií ze IV. ročníku soutěže Můj svět přilákala do prostor Minoritského kláštera, vedle Denního stacionáře v Opavě 18. listopadu množství lidí. Vernisáž byla spojena také z oficiálním vyhodnocením soutěže. I když se někteří ocenění omluvili a na vernisáž nedorazili, příchozím návštěvníkům to nevadilo a dobře se bavili.
Vernisáž výstavy soutěžních fotografií ze IV. ročníku soutěže Můj svět přilákala do prostor Minoritského kláštera, vedle Denního stacionáře v Opavě 18. listopadu množství lidí. Vernisáž byla spojena také z oficiálním vyhodnocením soutěže. I když se někteří ocenění omluvili a na vernisáž nedorazili, příchozím návštěvníkům to nevadilo a dobře se bavili. Absolutní vítěz obou vyhlášených kategorií Martin Holik z Charity Olomouc se omluvil, přebíral ve stejný den cenu v Praze na výstavě Czech Press Photo, za kterou mu gratulujeme. Martin Holik přislíbil, že se do Opavy na výstavu rád zajede podívat a mi mu budeme moci osobně předat mimo jiné dva fotoaparáty, které díky našemu partnerovi - společnosti Megapixel obdrží.
Samotná vernisáž byla zahájena hudebním vystoupením Martiny Stoklasové – pracovnice sociálně terapeutické dílny Radost, o které doposud jen málo lidí v Charitě Opava vědělo, jak velký pěvecký talent se v ní skrývá. Poté se slova ujal pan ředitel opavské Charity Jan Hanuš a po něm zhodnotil výstavu jeden z porotců Mgr. Siostrzonek, který mimo jiné pochválil stoupající úroveň soutěže. Pak už mohli všichni obdivovat vystavované fotografie, kterých je letos ve velkém formátu 21 a budou po celý následující rok putovat po různých místech České republiky. Kromě vybraných nejlepších snímků si mohli návštěvníci prohlédnout všech 247 došlých soutěžních snímků, které zde byly prezentovány na monitoru počítače. Stejnou možnost máte nyní také vy, nabízíme zde poprvé všech 144 soutěžních snímků v kategorií Portrét a 103 snímků v kategorii Umíme si hrát. Megapixel - logo

Pokud jste výstavu doposud nenavštívili, můžete tak učinit kterýkoliv pracovní den od 7 do 16.30, v pátek od 7 do 15 hodin a to až do 22 prosince, kdy výstava v Minoritském klášteře v Opavě končí. Bude však pokračovat v lednu v prostorách marketu Tesco v Opavě a pak v dalších městech České republiky.

Děkujeme partnerům