Výstava snímků jedenáctého ročníku MŮJ SVĚT je k vidění v Ostravě

14.05.2019 - Výstava fotografií 11. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT je nyní k vidění v Ostravě. V úterý 14. května odpoledne měla slavnostní vernisáž v Charitním domě sv. Alžběty v Mariánských Horách.

Výstavu uvedl vedoucí Charitního domu sv. Alžběty Jindřich Čáp, za opavské pořadatele soutěže promluvil Ivo Mludek z Charity Opava. Nejlepší snímky jedenáctého ročníku fotosoutěže, pořádané pro zaměstnance, dobrovolníky a klienty Charit celé České republiky pod patronací fotografa Jindřicha Štreita, zde budou vystaveny až do 15. června, otevřeno pro veřejnost je vždy od pondělí do pátku od 8 do 16 hodin. Následně se výstava vrátí na Opavsko, kde si ji celé prázdniny budou moci prohlédnout návštěvníci zámku v Raduni. Na říjen již má výstavu rezervovánu Oblastní Charita Žďár nad Sázavou.

Termíny pro pořádání výstavy, kterou pořadatelům Charita Opava zapůjčuje zdarma, byly poměrně rychle rozebrány, nicméně stále je volné září a také listopad a prosinec. Pokud byste měli zájem ji uspořádat u Vás, stačí napsat na mail mludek@charitaopava.cz.

Soubory ke stažení

MŮJ SVĚT - plakát Ostrava květen 2019.pdf MŮJ SVĚT - plakát Ostrava květen 2019.pdf 1250 kB

Děkujeme partnerům