Výstava MŮJ SVĚT se vydává na pouť městy, začíná v Ostravě

29.04.2016 - Výstava fotosoutěže MŮJ SVĚT právě opustila Opavu a vydává se na každoroční pouť po městech České republiky. První zastávkou bude Ostrava, kde se její vernisáž chystá na úterý 3. května ve 14 hodin v Charitním domě sv. Alžběty v Mariánských Horách.

Výstava fotosoutěže MŮJ SVĚT právě opustila Opavu a vydává se na každoroční pouť po městech České republiky. První zastávkou bude Ostrava, kde se její vernisáž chystá na úterý 3. května ve 14 hodin v Charitním domě sv. Alžběty v Mariánských Horách.

Oceněné snímky 8. ročníku fotosoutěže, kterou pořádá Charita Opava pod patronací fotografa Jindřicha Štreita ve spolupráci s firmou ASEKOL pro zaměstnance, dobrovolníky a klienty Charit z celé České republiky, byly v Opavě vystaveny nejprve v Historické budově Slezského zemského muzea a posléze v obchodním centru Silesia. Poté, co si je budou moci prohlédnout zájemci z Ostravy, budou fotografie dále pokračovat do Rajhradu, Brna či Žďáru nad Sázavou.

V itineráři putovní výstavy jsou stále volná místa – obsazeny zatím nejsou prázdninové měsíce červenec a srpen a pak také prosinec. Máte-li zájem uspořádat výstavu v těchto volných měsících také ve vašem městě, piště na adresu burda@charitaopava.cz.

Děkujeme partnerům